Print

Campania judeţeană "Mai puţin tutun, mai multă viaţă!" - Ediţia a II-a / mai 2013

Written by Sonia Gorun on .

          
          Campania antifumat Mai puţin tutun, mai multă viaţă! este iniţiată de către Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Gorj şi Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică Gorj în vederea marcării Zilei Mondiale fără Tutun dedicată încurajării renunţării la fumat şi care se celebrează în fiecare an pe data de 31 mai.
          Campania Mai puţin tutun, mai multă viaţă! prevede ca fiecare unitate de învăţământ participantă la aceasta să elaboreze propriul concept de campanie anti-tutun pe care să îl implementeze la nivelul instituţiei, lipsind de data aceasta direcţiile de acţiune concrete din partea Centrului pentru a fi încurajată crearea unei viziuni proprii, creativitatea şi originalitatea în desfăşurarea unei campanii.
          Aşadar, cadrele didactice care doresc să dea curs invitaţiei noastre  de a se implica în organizarea şi desfăşurarea acestei campanii la nivelul propriei şcoli, au libertate deplină în a-şi concepe campania anti-fumat care să poarte amprenta viziunii şcolii asupra acestei problematici.
          Această libertate de construcţie a campaniei oferită are scopul de a încuraja elevii în a elabora idei despre o campanie anti-fumat desfăşurată la nivelul propriei şcoli şi în a se implica activ în acţiuni de prevenire a consumului de tutun menite să concretizeze ideile elaborate.
          Campania Mai puţin tutun, mai multă viaţă! se va finaliza în data de 30 mai 2013 printr-un concurs judeţean interşcolar care are ca scop premierea celor mai complexe şi originale campanii organizate şi desfăşurate în fiecare şcoală participantă la campanie.
 
Perioada de înscriere: 7 - 10 mai 2013.
Informaţiile referitoare la campanie le puteţi accesa AICI.
 
Coordonator campanie la nivel judeţean,
Consilier şcolar CJAP Gorj, Prof. Sonia Gorun

 

Constanţa Tulcea Călăraşi Ialomiţa Brăila Giurgiu Bucureşti Teleorman Olt Dolj Mehedinţi Gorj Vâlcea Argeş Dâmboviţa Prahova Buzău Vrancea Galaţi Bacău Vaslui Iaşi Botoşani Suceava Neamţ Covasna Braşov Harghita Maramureş Bistriţa Năsăud Mureş Sibiu Sălaj Satu Mare Cluj Alba Hunedoara Bihor Arad Caraş Severin Timiş

CENTRELE JUDEŢENE / AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
DE RESURSE ŞI ASISTENŢĂ EDUCAŢIONALĂ DIN ROMÂNIA
 

UTILIZATORI ÎNREGISTRAŢI

  • nicoroxi
  • Andandy
  • Ionela Birsan

UTILIZATORI ON-LINE

We have 90 guests and no members online