Print

ERASMUS+

Written by Ofelia Tulpan on .

     Va multumim pentru interesul acordat cursului de MobilitatE Educatia Adultilor, organizat de ANPCDEFP la Tg Jiu. Datorita numarului redus de solicitari eligibile, am hotarat amanarea cursului pentru perioada 8 – 10 decembrie si prelungirea termenului de inscriere.
De asemenea, va aducem la cunostinta celor care sunt inscrisi din partea gradinitelor, palatul copiilor si a scolilor/liceelor fara activitati de „sansa a 2-a” sau seral – acestea nu sunt eligibile pe domeniul „educatia adultilor”, Pentru cei care au aplicat din institutiile mentionate mai sus si nu numai, va recomandam sa reveniti la aplicatiile dvs pentru a vi le imbunatati, mentionand cum se incadreaza ideea de proiect si specificul institutiei pe domeniul – educatia adultilor. 
Speram sa va pastrati interesul in a participa si va incurajam sa anuntati si colegi (mai ales din mediul asociativ) interesati de programe de educatia adultilor sa considere inscrierea la curs! 
TERMEN DE ÎNSCRIERE
30.11.2017
http://www.erasmusplus.ro/gallery/events-faces/4.png
PERIOADA
8 Decembrie 2017 – 10 Decembrie 2017
LOC DESFĂŞURARE
Jud. Gorj, Târgu Jiu, Atelierul va fi găzduit de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, Târgu Jiu
ORGANIZATOR
ANPCDEFP
RESPONSABIL(I):
TIP EVENIMENT
Curs
ÎNSCRIERE LA EVENIMENT
Înscrie-te aici - http://www.erasmusplus.ro/evenimente-jolo-appl/vrs/IDform/1050
Atelierul MobilitatE+ face parte din oferta de formare a ANPCDEFP pentru organizaţiile sau instituțiile eligibile și este susținut de membrii reţelei de formatori Erasmus+. Atelierul este dedicat dezvoltării de proiecte de mobilitate în cadrul programului European pentru educaţie, formare profesională şi tineret Erasmus+, domeniul Educaţia Adulţilor.
 
Cui i se adresează acest atelier?
Acest atelier se adresează managerilor sau personalului unor organizaţii sau instituţii eligibile care nu au mai coordonat proiecte de mobilitate aprobate în România prin programul Erasmus+, domeniul Educaţia Adulţilor.
Atelierul MobilitatE+ este pentru cei care:
·         sunt interesați să depună candidaturi pentru proiecte de mobilitate ERASMUS+ cu impact la nivel organizațional și comunitar
·         au identificat în organizație/instituție nevoi de dezvoltare a capacităţii instituţionale prin dezvoltarea personală şi profesională a personalului şi/sau dezvoltarea personală a tinerilor, beneficiari ai serviciilor oferite de organizație/instituție
·         au autoritatea și capacitatea de a valorifica în organizație/instituție competențele dobândite în cadrul atelierului prin finalizarea scrierii, depunerea unei candidaturi și implementarea unui proiect Erasmus+
pot să își asume participarea la toate cele 3 zile de atelier și sunt dispuși să completeze integral formularele de candidatură şi de evaluare acordând seriozitate și timp fiecărui câmp.

 

Constanţa Tulcea Călăraşi Ialomiţa Brăila Giurgiu Bucureşti Teleorman Olt Dolj Mehedinţi Gorj Vâlcea Argeş Dâmboviţa Prahova Buzău Vrancea Galaţi Bacău Vaslui Iaşi Botoşani Suceava Neamţ Covasna Braşov Harghita Maramureş Bistriţa Năsăud Mureş Sibiu Sălaj Satu Mare Cluj Alba Hunedoara Bihor Arad Caraş Severin Timiş

CENTRELE JUDEŢENE / AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
DE RESURSE ŞI ASISTENŢĂ EDUCAŢIONALĂ DIN ROMÂNIA
 

UTILIZATORI ÎNREGISTRAŢI

  • nicoroxi
  • Andandy
  • Ionela Birsan

UTILIZATORI ON-LINE

We have 98 guests and no members online