Print

Evaluarea psihosomatică a prescolarilor în vederea înscrierii în clasa pregătitoare / clasa I în anul școlar 2014-2015

Written by Ovidiu Bican on .

     Evaluarea preșcolarilor se va realiza în perioada 18 februarie - 12 martie 2014, conform Calendarului inscrierii în clasa pregătitoare și în clasa I pentru anul școlar 2014 - 2015, O.M.E.N. Nr. 3111 / 14.02.2014 pentru aprobarea Calendarului și a Metodologiei de înscriere a copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2014 - 2015, în centrele de evaluare menționate la secțiunea ”UTILE / Evaluare psihosomatică”, în intervalul orar afișat la fiecare centru.
     Părinții se pot programa, pentru realizarea evaluării psihosomatice a copiilor, în zilele lucrătoare din perioada mai sus menționată la secretariatele unităților de învățământ - centre de evaluare, care se regăsesc în documentul de la secțiunea ”UTILE / Evaluare psihosomatică”.  
     Copiii, însoțiți de părinte / tutore legal instituit, se vor prezenta la centrul unde a fost făcută în prealabil programarea, în vederea realizării evaluării psihosomatice.
     În prealabil, părinte / tutore legal instituit va obține o adeverință de la medicul de familie sau pediatru care să ateste faptul că preșcolarul este ”apt pentru școală” și care va fi prezentată comisiei în ziua evaluării copilului.
     Evaluarea psihosomatică a copilului se va realiza în prezența părintelui / tutorelui legal insitutit care îl însoțește, dacă există o solicitare în acest sens. Părintele / tutorele legal instituit nu poate interveni în procesul de evaluare.
     Rezultatul evaluării psihosomatice va fi comunicat în scris în aceeași zi. Acest rezultat nu poate fi contestat.

 

Constanţa Tulcea Călăraşi Ialomiţa Brăila Giurgiu Bucureşti Teleorman Olt Dolj Mehedinţi Gorj Vâlcea Argeş Dâmboviţa Prahova Buzău Vrancea Galaţi Bacău Vaslui Iaşi Botoşani Suceava Neamţ Covasna Braşov Harghita Maramureş Bistriţa Năsăud Mureş Sibiu Sălaj Satu Mare Cluj Alba Hunedoara Bihor Arad Caraş Severin Timiş

CENTRELE JUDEŢENE / AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
DE RESURSE ŞI ASISTENŢĂ EDUCAŢIONALĂ DIN ROMÂNIA
 

UTILIZATORI ÎNREGISTRAŢI

  • nicoroxi
  • Andandy
  • Ionela Birsan

UTILIZATORI ON-LINE

We have 81 guests and no members online