Print

Erasmus+ Turn bullying off

Written by Loredana Bobic on .

CJRAE Gorj a deschis portile proiectelor Erasmus+

          În perioada 16 - 20 aprilie 2018 Centrul Judetean de Resurse și AsistentăEucatională Gorj, în calitate de partener, a participat la implementarea cu succes a proiectului Erasmus+ „Turn bullying off!" alături de Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae" din Târgu Jiu în calitate de coordinator și Kállósemjéni Diákokértés Ifjakért Egyesület din Ungaria, Aksemseddin Bilimve Sanat Merkezi din Turcia, Collège Boris VIAN din Franța, în calitate de parteneri.

          Proiectul a fost realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, acțiunea KA1, domeniul tineret si s-a adresat unui grup ţintă format din 43 de tineri din România, Ungaria, Franța, și Turcia. Prin activități informale și non-formale, participanții au coștientizat consecințele fenomenului de bullying și modalitătile de contracarare a acestuia în mediul educațional. Proiectul a atins și un nivel de dezvoltare personală, s-au legat prietenii puternice, s-au câștigat imagini de sine pozitive și s-a dezvoltat un nivel de comunicare ce nu a mai ținut cont de granițe, diferențe ligvistice sau culturale. 
        De asemenea, reprezentanții CJRAE implicati în proiect și-au îmbunătățit abilitătile de implementare a proiectelor europene lucrând cu o echipă de oameni competenti si bine pregătiti astfel, „Turn bullying off!" , va reprezenta o parghie importantă în ceea ce priveste atragerea de fonduri europene în instituție. 
Rezultatele obținute și impresiile despre proiect au fost diseminate atât în cadrul Cercului pedagogic al Consilierilor școlari, desfășurat în luna mai al acestui an cât și în mediul virtual, pe https://www.facebook.com, unde se găsesc postările legate de activitățile de diseminare.

 Prof. cons Bobic Otilia Loredana

          

 

Constanţa Tulcea Călăraşi Ialomiţa Brăila Giurgiu Bucureşti Teleorman Olt Dolj Mehedinţi Gorj Vâlcea Argeş Dâmboviţa Prahova Buzău Vrancea Galaţi Bacău Vaslui Iaşi Botoşani Suceava Neamţ Covasna Braşov Harghita Maramureş Bistriţa Năsăud Mureş Sibiu Sălaj Satu Mare Cluj Alba Hunedoara Bihor Arad Caraş Severin Timiş

CENTRELE JUDEŢENE / AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
DE RESURSE ŞI ASISTENŢĂ EDUCAŢIONALĂ DIN ROMÂNIA
 

UTILIZATORI ÎNREGISTRAŢI

  • nicoroxi
  • Andandy
  • Ionela Birsan

UTILIZATORI ON-LINE

We have 93 guests and no members online